RECENSIONER

RECENSIONER FRÅN KLIENTER

 

NI är de viktgaste byggstenarna i Holisticas!

Det är klienterna som gör att Holisticas finns! De individuella programmen anpassas alltid efter just dig, dina förutsättningar och dina mål. 

 

Att ni skriver en recension och skickar in till Holisticas under eller efter ni utfört programmen är guld värt! 

 

Här kan ni läsa recensioner från tidigare klienter som tagit hjälp av Holisticas på ett eller annat sätt.

Recension gällande ett färdigt veganskt kostschema

"Jonna hjälpte mig med ett veganskt kostschema i höstas. Jag tränar ganska så mycket men visste inte riktigt hur jag skulle äta för att få i mig alla näringsämnen. Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av Jonna om man känner att man fastnat när det gäller kosten! Ser verkligen skillnad på min träning nu, orkar mer och har fått mer muskler :D Fick många olika tips på frukostar, luncher, middagar och mellanmål, recepten var riktigt goda också! Tack Jonna!"


Från Lovisa

Recension gällande ett individanpassat kost- ocn träningsschema 

"Jag köpte både ett kost- ocn träningsschema. Är vegatarian och har IBS. Jag tål varken gluten eller laktos och har haft svårt att hitta en kost som är varierad. Har gymmat innan men tappat motivationen de senaste två åren på grund av en depression. Jonna var lyhörd för mina önskemål. Jag ville starta lätt för att inte ta ut mig själv. Jonna gav mig bra tips och förslag på saker jag kunde äta som jag inte alls kunnat komma på själv! Jag mår mycket bättre idag tack vare Jonna, både psykiskt och fysiskt!


Från Ellinor

Bildreferenser

Före och efterbilder på en klient som beställt kost- och träningsprogram för 8 veckor med vegankost

HOLISTICAS


- din coach online

Företaget

Kontakta oss

kontakt@holisticas.se