OM MIG

OM HOLISTICA

Vem är Holistica?


I'm back!

Efter att jobbat i vården som Arbetsterapeut några år så har jag kommit fram till två saker;


1).  Förebyggande hälsa behövs nu mer än någonsin! Det är så många olika sjukdomar som faktisk kan förbyggas med en stark, frisk kropp som får rätt näring.


2).  Jag saknar friskvården! Jag saknar att peppa mina klienter och följa dem på deras resa till starkare och friskare individer!


Jag har tidigare drivit ett företag inom samma koncept men nu är jag lite äldre, mer erfaren och mer motiverad än någonsin att följa och stötta er på er resa.


Jag har sedan ett tag tillbaka dragit ner på min köttkonsumsion rejält för både hälsans, djurens och naturens skull. Jag erbjuder kostscheman som innehåller kyckling och fisk för dem som önskar, men mitt hjärta slår nu extra hårt för de veganska och vegetariska rätterna. Jag erbjuder även kostscheman för er med IBS samt utifrån andra allergier/önskemål.


Träningen kommer att läggas upp utifrån just dina önskemål och förutsättningar, jag vill möta dig där just du är och stötta dig dit du vill.


Alla kan bli en Holistica!


Kompetens:

Lic. Personlig tränare av Branschrådet För Hälsa

Lic. Kostrådgivare av Branschrådet För Hälsa

Hälsocoach Stensunds Folkhögskola 2011-2012Hur går det till för att beställa programmen?

 

Du börjar med att skicka in en intresseanmälan. Intresseanmälan innebär inte att du förbiner dig till köp. Efter att vi mottagit din anmälan så skickar vi ut all information som du behöver för att slutföra beställningen.  Faktura skickas sedan när du godkänt och svarat på det mailet. Vi använder FrilansFinans när vi fakturerar och du kan välja mellan att betala fakturan via mejl,  få en hemskickad på posten eller via swish.

Frågor?

Tveka inte med att ta kontakt med mig så svarar jag så fort jag får möjlighet.

 
 
 
 

HOLISTICAS


- din coach online

Företaget

Kontakta oss

kontakt@holisticas.se